Manuell schleifen und polieren

Eurofinish hat sich in den vergangen dreißig Jahren zu einem Spezialisten auf dem Gebiet des manuellen Polierens und Schleifens von Edelstahl entwickelt. Arbeiten werden sowohl in unserer Werkstatt als auch vor Ort (weltweit) ausgeführt. Wie bieten, falls nötig, einen 24-7 Service an.

Manuelles Schleifen und Polieren ist Präzisionsarbeit

Die Oberflächenverarbeitung von Edelstahlprodukten mit komplexen Formen wird vor allem von Hand durchgeführt. Neben dem erzielen der gewünschten RA Werte, ist auch die Ausstrahlung von Belang. Unsere Mitarbeiter sind dazu in der Lage diverse Endprodukte auf die von Ihnen gewünschte Weise zu bearbeiten. Neben Edelstahl bearbeiten wir auch andere Materialien, sowie Aluminium, Kupfer, Messing, Stahl und Kunststoff.

Stark in Oberflächenbearbeitung

Eurofinish liefert Oberflächenbearbeitungen für Kunden aller Branchen. Wir sind Ihr Partner wenn es um die Oberflächenbearbeitung von Kunstwerken, architektonischen Objekten, Objekten der Chemie- oder Lebensmittelindustrie, Superyachten oder Offshore-Projekten geht. Schweißnähte und Unebenheiten werden weggearbeitet, wonach das Produkt bearbeitet wird bis zur richtigen Oberflächenverarbeitung. Auch Beschädigungen oder Verfärbungen eines bereits bestehenden Produktes/ Objektes können wir wegarbeiten. Wir sind auf dem Gebiet von Sanierungen weltweit aktiv. Während des Schleifens und Polierens vor Ort streben wir danach Ihre eigenen Betriebsabläufe so wenig wie möglich zu stören.

Bearbeitungen

Wir bieten Ihnen unter dem Namen Eurofinish die folgenden Dienste und Bearbeitungen an:

 • Manuelles Schleifen und Polieren von Edelstahl in den folgenden Verarbeitungen:
  • Hochglanz/ Spiegelpolitur
  • Schleifen auf Rauheit (RA Werte)
  • Schleifen auf Oberflächenverarbeitung (Körnung 60-800 oder feiner)
  • Bürsten in Linie
  • Bürsten richtungslos
 • Vor Ort (auch international) Bearbeitung Ihres Edelstahlproduktes
 • Schleifen und Polieren anderer Materialen, sowie Aluminium, Duplex, Superduplex, Metall-Legierungen, Hasteloy, Titan und Stahl.

Kontact

Wir bearbeiten Produkte in den unterschiedlichsten Formen und Größen, einzelne Stücke oder Serien gemäß der Spezifikationen des Auftraggebers. Möchten Sie Einzelteile mit einer speziellen Behandlung versehen? Nehmen Sie dann Kontakt mit uns auf um die Möglichkeiten zu besprechen!

Kontakt aufnehmen

Kontakt

De Wielen 7
8502 TK Joure
Nederland
Telnr  : +31 (0)515-435340
www.eurofinish.nl
info@eurofinish.nl

Linked In logo

aktuelle Projekte

U.A. FÜR DIE PHARMAZEUTISCHE INDUSTRIE, CHEMISCHE INDUSTRIE, LEBENSMITTELINDUSTRIE,
WASSERSPORT UND SUPERYACHT INDUSTRIE, ARCHITEKTONISCHER OBJECKTE, KUNSTOBJEKTE

Rotterdam World Gateway, gelegen op Maasvlakte 2 in Rotterdam, is de meest moderne en innovatieve terminal ter wereld. RWG staat voor een seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers vanuit de hele wereld, naar consumenten en bedrijven in Europa. In september is deze nieuwe terminal officieel geopend met een spectaculaire show waarbij onder andere de RVS wereldbol voor op de toegangsrotonde van het bedrijf gepresenteerd werd. Roest Architectuur heeft het ontwerp van de RVS wereldbol gemaakt in samenwerking met Chris de Bruin uit Dordrecht in opdracht van RWG. Plaatijzerindustrie Apeldoorn heeft vervolgens de bol geproduceerd waarna Eurofinish de juiste finish aan heeft gegeven. Het ontwerp van de rotonde bestaat uit een RVS bol met een diameter van 3000mm op een stalen voet. De rotonde is beplant met gras en de bedrijfsnaam is in stalen letters langs de rand aangebracht. De continenten zijn tevens gemaakt van RVS maar hebben een afwijkende behandeling gekregen waardoor deze goed afsteken tegen het geborstelde RVS van de bol. Er zijn een vijftal pijlen weergegeven op de bol die de herkomst van de aandeelhouders symboliseren: vanuit Zuid Korea, Japan, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en Frankrijk. Het produceren van de bol zelf (die bestaat uit veertien segmenten) en de ‘bol’ gewalste stalen continenten bleek een uitdaging van formaat en het resultaat is zeer geslaagd! Bron: rwg.nl | roest-architectuur.nl

Eurofinish werkt niet alleen op locatie in Nederland, maar is wereldwijd actief bij een scala aan klanten binnen de watersport en superyacht industrie.

Our portfolio includes numerous examples of construction in a historic setting, and the Glazed Link in Manchester complements the list with a particularly exacting object – a tear drop-shaped room in the form of a vestibule of the city’s town hall. The curved walls are completely constructed from room-height glass panes, whilst the cloud-shaped ceiling is manufactured from mirror-polished stainless steel, creating highly interesting and varied visual impressions. –

Visitors to the station will be greeted by a monumental aluminium installation created by the celebrated sculptor, Ron Arad RA. Thought of Train of Thought is the second public artwork in a four-year partnership between the RA and St Pancras International. Suspended on wires from St Pancras International’s Grade 1 listed Barlow Shed roof, the work comprises one 18-metre twisted blade made of aluminium, rotating slowly to create an optical illusion. Ron Arad RA said: “The rotation and the horizontal movement take turns in the viewers’ perception as the readings of the object alternate and the hypnotic effect is greater than the means, so will hopefully be the delight of the public at St Pancras.”

In de twee gebouwen, die zijn ontworpen door Claus en Kaan Architecten, zijn zowel het gerechtshof Amsterdam als het ressortsparket Amsterdam gevestigd in een nieuw, modern onderkomen. Alle werkplekken, de opslag van dossiers en de zittingszalen van het Paleis van Justitie – voorheen gevestigd aan de Prinsengracht en andere kantoorgebouwen in de binnenstad – komen nu bij elkaar in de twee gebouwen die met elkaar zijn verbonden via een loopbrug op de zesde verdieping. Dit nieuwe Paleis van Justitie biedt veel voordelen: het gebouw is moderner ingericht en biedt comfortabelere werkplekken. Ook voor het ressortsparket, onderdeel van het Openbaar Ministerie, voldoet het nieuwe gebouw aan de eisen die zij stelt als moderne publieke organisatie. Bovendien biedt het nieuwe gebouw betere faciliteiten voor bezoekers en is de locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie stellen bovendien hoge eisen aan de techniek, waarbij digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt. Hetzelfde geldt voor de eisen aan de beveiliging. In het nieuwe gebouw wordt aan al deze voorwaarden voldaan.

Het ontwerp integreert de bestaande brug met een nieuwe brug en transformeert het landschap rondom tot een ‘groene hoogtekaart’. Ons ontwerp bestaat uit het transformeren van de ruimten rondom de Friesebrug tot een klein, artificieel landschap waarbinnen de bestaande brug wordt gemoderniseerd en geïntegreerd met de nieuwe brug. Dit landschap wordt niet alleen door het water en de benodigde infrastructuur bepaald, maar ook door restruimte. De vormgeving van het fietspad langs de kade en onder de bruggen speelt in op de ligging boven het water. Uitgangspunt is om het fietspad als een steigercontstructie uit te voeren. Het pad bestaat uit duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen (waaronder roestvast stalen railingen) en ligt waar mogelijk los van de kade. Zwevend boven het water en geeft het pad ruimte aan het remmingswerk. Marte Röling heeft voor de brug een kunstwerk ontworpen. Het wordt geplaatst op het deel van het brugdek dat geen verkeersfunctie heeft. Bron: zja.nl | Foto’s: htjbakker.nl

Voor diverse Michael Kors winkels in Nederland verzorgde Eurofinish het mirror 8 polijsten van de kozijnen voor een luxe uitstraling.

De betonnen spoorviaducten (vier viaducten met elk twee sporen op 10 meter boven de grond) en de staalconstructie van de kap (29 meter hoog) zijn vrij van elkaar geplaatst om de bewegingen in beide constructies gescheiden te houden. Onder de spoorviaducten door loopt een ca. 70 meter brede voetgangerszone (Boulevard) die het ArenA-gebied verbindt met het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het nieuwe Intercitystation Amsterdam Bijlmer ArenA heeft onmiskenbaar allure gekregen. Het gebruik van hoogwaardige materialen, de schaal en de zorgvuldige vormgeving en detaillering maken dat het zonder twijfel een prestigieus vervoersknooppunt is. De architecten van ARCADIS en Grimshaw hebben met het station Amsterdam Bijlmer ArenA de BNA architectuurprijs ‘Gebouw van het Jaar 2008’ gewonnen. De prijs is een initiatief van de Bond Nederlandse Architecten. De jury was buitengewoon onder de indruk van dit station. “Dit superieure stationsgebouw met zijn weergaloze uitstraling en zijn vanzelfsprekende ligging is uniek in Nederland. Het heroïsche gebouw is op alle fronten een toonbeeld van vakmanschap. Kroon op het werk was natuurlijk de officiële opening van het imposante bouwwerk op 17 november 2007 door Hare Koninklijke Hoogheid Kroonprinses Máxima. Enkele kengetallen: • Bruto vloeroppervlak: ca. 33.000 m2 • Dakoppervlak: ca. 18.500 m2 Bron: arcadis.nl

Eurofinish werkt niet alleen op locatie in Nederland, maar is wereldwijd actief bij een scala aan klanten. Zo verzorgt Eurofinish locatiewerk voor klanten binnen de volgende branches: farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, superjacht bouw, kunstobjecten, architectonische objecten. Wij zijn gespecialiseerd in de bewerking van complexe RVS producten op locatie en streven er naar om uw eigen bedrijfsactiviteiten tijdens locatiewerk zo min mogelijk te verstoren. Bij het handmatig finishen staat de kwaliteit centraal. Wij beschikken over een vaste kern aan ervaren medewerkers. Daarnaast is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Zowel voor u, als voor onze werknemers. Dat is dan ook de reden dat Eurofinish het VCA certificaat heeft en alle medewerkers van Eurofinish over het veiligheidsdiploma VCA beschikken.